Etsimme yhteistyökumppaneita

Globaali tuote, globaalit käyttökohteet

Liity mukaan energian säästöön ja kierrätykseen!

Ecowec-hybridivaihtimen avulla voit kierrättää kiinteistöjen ylijäämälämpöjä ja säästää rahaa. Ecowec-hybridivaihdinta käytetään likaisten jätevesien lämmön talteenottoon ilman jäteveden suodatusta tai lämmönvaihtimen puhdistustarvetta. Lisäksi Ecowec-hybridivaihdin soveltuu samanaikaisesti myös uusiutuvan energian tuottoon ja viilennykseen lämpöpumppuun kytkettynä.

Ecowec-hybridivaihdinta valmistaa suomalainen perheyritys, jonka avainhenkilöt ovat jo vuosia tehneet töitä Ecowec-hybridivaihtimen kehittämiseksi ja patentoimiseksi ympäri maailmaa. Ecowec on patentoitu ja rekisteröity tavaramerkki useassa maassa. Ecowec on markkinajohtaja ja vahva brändi omalla alallaan suomalaisissa rakennus- ja remontointikohteissa sekä teollisuudessa. Ecowec hybridivaihtimia on asennettu useisiin kymmeniin kohteisiin hyvinkin erityyppisiin kerrostaloihin, kylpylä- ja teollisuusrakennuksiin.

Ecowec-hybridivaihdin säästää energiakustannuksissa globaalisti, ilmastosta tai maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Siksi etsimme kansainvälisiä yhteistyökumppaneita, jotka haluavat tarjota asiakkailleen innovatiivista ja patentoitua ratkaisuamme jäteveden ja hukkalämpöjen sekä uusiutuvan energian sisältämän lämmön kierrättämiseksi entistä tehokkaammin.

Yhdessä asiakkaan eduksi Ecowec® brändin avulla

Tarjoamme yhteistyökumppaneillemme laadukkaat, luotettavat, huoltovapaat ja helposti asennettavat Ecowec® tuotteet, teknisen tuotetuen ja laajan markkina-alueen asemamaassa.

Edellytämme yhteistyökumppaneiltamme energia- ja kiinteistöalan asiantuntemusta ja asiakaskuntaa. Ecowec® asiakkaat ovat yleensä isoja rakennusliikkeitä, kiinteistösijoittajia, kuntia, kaupunkeja tai teollisuutta.

Toivomme yhteistyökumppaneiltamme vahvaa sitoutumista Ecowec® tuotemyyntiin ja huippulaadukasta asiakaspalvelua.